Loading [MathJax]/jax/output/SVG/config.js
Mendeleev Communications
RUS  ENG    ЖУРНАЛЫ   ПЕРСОНАЛИИ   ОРГАНИЗАЦИИ   КОНФЕРЕНЦИИ   СЕМИНАРЫ   ВИДЕОТЕКА   ПАКЕТ AMSBIB  
Общая информация
Последний выпуск
Архив
Правила для авторов

Поиск публикаций
Поиск ссылок

RSS
Последний выпуск
Текущие выпуски
Архивные выпуски
Что такое RSS



Mendeleev Commun.:
Год:
Том:
Выпуск:
Страница:
Найти






Персональный вход:
Логин:
Пароль:
Запомнить пароль
Войти
Забыли пароль?
Регистрация


Mendeleev Communications, 2001, том 11, выпуск 5, страницы 203–204
DOI: https://doi.org/10.1070/MC2001v011n05ABEH001455
(Mi mendc4294)
 

Calorimetric study of the interactions of disaccharides with crown ethers in water

E. V. Parfenyuk, O. I. Davydova

G.A. Krestov Institute of Solution Chemistry, Russian Academy of Sciences, Ivanovo, Russian Federation
Аннотация: In aqueous solutions, D-maltose and especially sucrose can form specific intermolecular interactions with 18-crown-6; this is in contrast to their behaviour with 15-crown-5.
Тип публикации: Статья
Язык публикации: английский


Образец цитирования: E. V. Parfenyuk, O. I. Davydova, “Calorimetric study of the interactions of disaccharides with crown ethers in water”, Mendeleev Commun., 11:5 (2001), 203–204
Образцы ссылок на эту страницу:
  • https://www.mathnet.ru/rus/mendc4294
  • https://www.mathnet.ru/rus/mendc/v11/i5/p203
  • Citing articles in Google Scholar: Russian citations, English citations
    Related articles in Google Scholar: Russian articles, English articles
    Mendeleev Communications
    Статистика просмотров:
    Страница аннотации:15
    PDF полного текста:6
     
      Обратная связь:
    math-net2025_03@mi-ras.ru
     Пользовательское соглашение  Регистрация посетителей портала  Логотипы © Математический институт им. В. А. Стеклова РАН, 2025